Kategorier
Okategoriserade

Orgelsällskapets årsmöte 2020

Istället för det inställda årsmötet BlekingeOrgel som skulle ha ägt rum i maj inbjuder Orgelsällskapets styrelse till ett mini-årsmöte i Nässjö måndagen 7 september. Det hela inleds 11:30 med en lunchkonsert på Nässjö kyrkas Hammarbergorgel med Torgerd Riben, tidigare organist i kyrkan, som solist. Därefter serveras lunch med kaffe och kaka (till självkostnadspris) i församlingshemmet vid sidan av kyrkan, följt av årsmötesförhandlingar. Det hela bör vara slut senast ca 14:30.

Observera att inga val kommer att genomföras vid detta möte. Det får vänta till i 7-9 maj nästa år då vi ännu en gång inbjuder till BlekingeOrgel i Karlskrona med omnejd.

För att vi ska veta hur mycket lunch vi ska beställa är vi tacksamma för en enkel anmälan till Hans Fagius, e-mail: hans.fagius@tele2.se eller telefon: 076-214 04 82 senast 20 augusti. Ange också om du vill ha specialkost.

Varmt välkomna!

Styrelsen/genom

Hans Fagius